2009. november 23., hétfő

fülbajok

A Petrának rég óta vannak problémák a fülével.Hallásvizsgálaton is kimutatták,hogy rosszul hall az egyik fülecskéjével.Persze azonnal orrmandula műtétet javasolt mindenki,de húztuk halasztottuk a dolgot. 2 hete elmentünk egy fantasztikus szakértőhöz,aki egészen más oldalról közelítette meg a dolgot.rájött,hogy a fülében felgyülemlett,régóta ott pangó mindenféle váladék,meg baktérium okozza ezt a hallásproblémát ,és a műtét előtt(amivel eltávolítják ezt) konzervatív terápiát javasolt.Antibiotikum,fülmelegítés,és akármilyen bizarul hangzik,napi többszöri lufifújás.úgy tűnik bevállt a dolog,mert javulást észlelt a múltkori kontrollon.Örülök,hogy nem egyből a műtőasztalra fektettük.Néha érdemes elmenni több szakértőhöz,mielőtt ilyen döntéseket hozunk.

2 megjegyzés:

  1. Az eddigi terápiát kiegészítve (amit folytassatok)próbáljátok még ki a fülgyertyát. 4 naponta mindkét fülét gyertyázzátok meg amíg panaszmentessé nem válik (max. 2 hét)a használati utasítást pontosan betarva. Ezt az ősi gyógymódot én rendszeresen használom mindkét gyerekemnél 100% -os sikerrel. A neten megtalálsz minden információt a fülgyertyákról.

    VálaszTörlés
  2. gyertyáztunk már,habár nem ilyen kúraszerűen.én abszolút hiszek benne.most nem mertem alkalmazni,mert pontosan csak azt akartam tenni amit javasoltak.ha a kontrollra megyünk,rákérdezek.köszönöm

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók