2010. január 10., vasárnap

januári ébredezés

Elég furcsa,de én tényleg össze vagyok fonódva lelkileg a kertemmel.Ma kimentünk a lányokkal,a hó már teljesen felolvadt,terepszemlét tartottunk,mik dugták már ki a fejüket.(januártól én már visszaszámolok)a hóvirág, a hunyor már mutatják nekünk a tavaszt,pedig még csak január van,de ez ilyenkor már kell nekem.Van még pár hetem a házban elvégzendő dolgokra,mert akik ismernek,tudják,ha tartósan kisüt a nap márciusban,minket tényleg csak este látni a házban. Mivel a lányokat,sőt Bálintot is megfertőztem a kert szeretettel,már mindenki nagyon várja,hogy jövő héten elvessük az ablakban kialakított kis veteményesekbe az erre az évre szánt zöldségeket,virágokat.JAJ DE JÓ!!!!!

5 megjegyzés:

 1. Na végre életjel!!!
  Én is elseje óta várom a tavaszt!! Kibújtak a nárciszhagymák is...már palántához vettek?? Én koktélparival próbálkoztam tavaly, kicsit későn..akkor én is vetek nemsoká!

  VálaszTörlés
 2. vessél,vessél!szorgoskodj!paradicsompalántákat jókat lehet kapni tavasszal a piacon,szép nagy,fóliában nevelt példányok.olcsón.virágokat,tököt,fűszernövényeket
  érdemes.ha kell segítség,szívesen.:)

  VálaszTörlés
 3. ja,és élek,csak a fényképezőm eltűnt 2 hétre,és nem akartam képek nélkül írni.de most meglett.sajna sokmindent nem tudtam lefotózni...

  VálaszTörlés
 4. Kíváncsian várom a kertes postjaidat is, lassan mi is elkezdjük nevelgetni az ablakpárkányon a magoncainnkat. :D

  Egy blogdíj vár Rád nálam. :D

  VálaszTörlés
 5. úgy gondolom,habár az időm nem gondolja ezt hasonló képpen,hogy csinálok egy külön kertes blogot is.mint kerttervező is hamarosan vissza szeretnék állni a munkába,és azokat is akarom dokumentálni majd.
  Vacskamati:díj??hűha..

  VálaszTörlés

Rendszeres olvasók