2010. április 20., kedd

Ügyes vagy anya!
Büszke vagyok magamra,hogy bekerülhettem egy interjú sorozatba olyan nevek mellé,mint Pásztohy Panka és Panyi Zsuzsi. Köszönöm Kriszta!


Végre megjött a szép tavasz.Kint lehet lenni egész nap.Betegségek miatt 5 hétig voltunk bezárva a házba,csak néha dughattam ki az orrom,mert valamelyik lánykának mindig bent kellett lennie az állandó hőmérsékleten. Bármennyire kreatív az ember,nagyon nehéz lefoglalni értelmes dolgokkal a bent "szenvedő" gyerkőcöket ilyen hosszú ideig. A végső tuti befutó nálunk az a sógyurma. Akármilyen passzban vannak csemetéim,azzal fel tudom őket rázni. Főleg,ha szép színesek. Mivel édességboltosat akartunk játszani,egyértelmű volt,hogy a mostani sóliszt gyurmázás a cukorka és nyalóka gyártásáról szólt.

2010. április 3., szombat

Nagyon Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek,aki ellátogat ide hozzám az ünnep alatt is.
Fel szerettem volna tenni a dekorációk készítési folyamatait is,mire itt az ünnep,hátha valaki megvalósítandó ötletet lát bennük,de a sors,na meg a három beteg gyerkőcöm ezt most máshogy akarta....



Ezt a képet a Panna vágta,nagymama ragasztotta,míg én a kórházban voltam a kicsikkel. Tavaszi ajándéknak szánta,mire hazaérünk. Látszik,hogy nagyon szereti a húgocskáit.
Fakanál nyuszik.Imádták csinálni.
Ez még tavalyi darab.Egy praktika könyvben láttam. Panna csinálta.
Nemezcsibék.Na meg a golyók szappanozása :)

Rendszeres olvasók