2010. március 29., hétfő

Nem tudok manapság ráhangolódni az írásra,olyan sok körülöttünk a zűrzavar. A húsvéti készülődés azért idén sem maradhat el.Hétvégén (csak úgy kutyafuttában) nagyon cuki fakanálnyuszikat csináltunk a lányokkal,és Pannának megtanítottam a viasszal írókázást.Én készítettem az írókát szétbontott fém gyógyszerestubusból,és méhviaszt használtunk az írókázáshoz. Teszek fel képeket is,mihelyt odajutok..

2010. március 17., szerda


Már nagyon várjuk a tavaszt.DE az időjárás olyan szeszélyes...... Csináltam is egy kis időjárásmutató kitűző csomagot. Remélem a napocskát többször lehet majd hordani,mint az esőt..:)

2010. március 11., csütörtök

Fontos leírnom,hogy kiderült,a monitor,amin dolgozom,nem színhelyes.Megnéztem egy másik gépen a munkáimat és meglepődtem.Nem tudom,ti hogy látjátok:)
Ezt végre össze is állítottam.Nagyjából így lesznek összerakva a kitűzők.Egy kicsi,egy nagyobb.
Nagyon belejöttem most.Úgy kell rávenni magam,hogy varrjak is(a megrendeléseket meg kell csinálnom).Olyan sok lehetőséget látok most ezekben,hogy egyfolytában pörög az agyam.
Nézzétek meg a kislány zokniját:) már ilyet is tudok.Persze ez a kitűzőn nem érvényesülne,így oda a grafikus változatot teszem majd.Csak gyakoroltam...

2010. március 10., szerda

frissítettem végre a weblapom. A nyomtatott kitűzőkből már sok fajta van,de most csak ennyire jutottunk,hogy feltegyük.Egyébként gondolkozom azon,hogy egy új boltnevet nyitok nekik. Szívesen várom az ötleteket:)
bolt

2010. március 9., kedd

Egyszerűen oda vagyok az ügyesen újrahasznosított dolgokért. Nekünk Bálint jóvoltából,rengeteg cd lemezünk van,amit kidobásra ítélt a férjecském,de én nem engedtem neki. Így mindig új dolgokat keresek,hogy mire is lehet hasznosítani azokat.Hihetetlenül széles a paletta, de soha nem gondoltam volna,hogy egyszer még húsvéti függődíszt fogunk csinálni a lemezekből a lányokkal. Nagyon egyszerűen,gyorsan meg lehet csinálni,és minden fázisát egyedül el tudják készíteni.(festés,vágás,ragasztás).Ez nekem az izgága kicsi lányom miatt nagyon nagy előny.

mostantól heti egyszer legalább egy húsvéti díszt csinálunk .Megígérem, hogy dokumentálni is megpróbálom.

2010. március 4., csütörtök


holnapra várom a kitűzőalapokat,a grafikai leckékben meg egyre fejlődök.(nézzétek csak a ruciját.ha már nem kapni ilyen anyagot itthon,legalább így meg tudom megvalósítani álmaimat...).
A lányokkal manapság főleg rajzolunk,na meg ha süt a nap,azonnal kimegyünk.Tegnap nyomdáztunk is.Rájöttünk hogy ha filctollal mi festjük be a nyomdát,olyan színeket lehet kreálni,amilyet csak szeretnénk. Ennek a nyomait még ma is látni a Bodzán.De aki nyomatozásra adja a fejét,ezzel számoljon....

Rendszeres olvasók